Green Air Cleaner

PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA

GREEN AIR CLEANER

Inovativan i efikasan , ekonomičan , centralizovan sistem , povezan smart softwerom.
cropped-Logo-Green-Air.png

GREEN AIR CLEANER

Multifunkcionalan proizvod dugogodišnjeg istraživanja i unapređivanja rešenja osnivača kompanije koje nalazi primenu u svakom stambenom objektu ( unutrašnji sistem prečišćavanja )
Kao centralizovani sistem za filtriranje vazduha i otklanjanja virusa i bakterija, ima mogućnost integrisanja sa sistemom kontrolisanog rashlađivanja ali i zagrevanja ambijentalnog vazduha.

Za svež i čist vazduh unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora

Multifukcionalnost ovog proizvoda ogleda se u primeni u zatvorenom prostoru, ali se može primeniti i na otvorenom prostoru u neposrednoj blizini izvora zagađenja.
Posebno je NEOPHODAN u okruženju sa povećanim intezitetom saobraćaja, u blizini industrijskih zona, aerodroma, duž bulevara.
GREEN AIR CLEANER OUTDOOR za spoljnu upotrebu ugrađuje se ispod površine zemlje,i na ovaj način se ostavlja otvoren prostor na površini i istovremeno eliminiše nivo buke pri radu uređaja. Lako se primenjuje i prilagođava upotrebi u domaćinstvu, ali i u objektima poput vrtića, škola, bolnica, kao i u ostalim objektma komercijalnog tipa, tržnim centrima, fabričkim prostorijama – u svim objektima u kojima postoji velika frekvencija ljudi. Ovo je od izuzetne važnosti posebno u uslovima nestabilne epidemiološke situacije kada je potrebno obezbediti bezbedno korišćenje zajedničkih prostorija i osigurati opšte zdravlje stanovništva.

Po čemu se razlikujemo

Na tržištu je poznato više vrsta prečišćivača vazduha, međutim njihova delotvornost je u ograničenom prostoru.
Naš centralizovani sistem obezbeđuje čist vazduh u čitavom vašem životnom prostoru.

Kako do čistog vazduha u celom objektu uz uštedu energije

Mrežna instalacija cevi u objektu, koja ne utiče na estetiku prostora , doprema prečišćen vazduh do željene tačke. Instalacija se sprovodi u zavisnosti od želje potrošača , pojedinačno ili u celokupnom objektu. Može se integrisati sa sistemom za rashlađivanje i/ili zagrevanje vazduha. Dodatnu efikasnost ima upotrebom solarnih panela ( on-grid/off-grid ) jer smanjuje utrošak električne energije. Centralni sistem se može instalirati van stambene jedinice,u objektu koji je predviđen za takvu namenu ili u nekom drugom.

Kako radi?

Komprimovanjem vazduha u unutrašnjosti uređaja zagađeni vazduh prolazi kroz posebno konstruisane tipove filtera ( namenski odabrani ) i uz optimalni pritisak na izlazu iz uređaja, dopremamo vazduh do željenih tačaka. Na taj način dobijamo čist vazduh u prostoru u kome je bezbedno boraviti.